COMENZI

Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun si/sau un Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun/Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului/Serviciului.

Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

  • Neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;
  • invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de iness.ro, in cazul platii online;
  • datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract. Acesta este un model si nu este obligatoriu. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:

  • pentru Comenzile achitate cu card online ->prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;
  • pentru Comenzile achitate cu Op/ramburs/Card bancar-> prin virament bancar;

Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Bunurilor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate, in cazul in care nu s-a oferit sa recupereze el insusi Bunurile (se va lua data cea mai recenta).

In cazul in care un Bun si/sau Serviciu comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea Bunului si/sau Serviciului, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

În cazul unui retur  sau în caz de trimitere în garanție, adresa postala la care trebuie trimis produsul este: SC Meroni Affairs SRL, str. Ionel Pop, nr. 24, Alba Iulia, jud. Alba,Cod Poștal 510089.

În termen de 15 zile calendaristice, în cazul unui retur în care se dorește înapoi prețul produsului,înainte ca produsul să fie trimis spre adresa indicată mai sus, clientul are obligația de a trimite pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  detaliile facturii (data, număr, prețul și denumirea produsului achiziționat). Plata se va face în funcție de momentul luării în posesie de către INESS (SC MERONI AFFAIRS SRL)  a bunului reutrnat de către client. Plata prețului se face de către INESS (SC MERONI AFFAIRS SRL) într-un cont desemnat de către client.

Dacă clientul nu a trimis informațiile solicitate mai sus la adresa de e-mail indicată, INESS (SC MERONI AFFAIRS SRL) va refuza efectuarea returului.

In caz de retur, daca produsul a fost deja livrat sau este în curs de livrare, costurile de transport pentru returnarea acestuia sunt suportate de către client.

Follow me

Iness
  • Tel: 0743941915
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

© 2018 - INESS Toate drepturile rezervate

Web design