Menu
Your Cart

Returnări

Produsele facute pe comanda personalizata, nu se pot returna.

Situatiile exceptionale sunt:

- in cazul marimilor necorespunzatoare, daca greseala s-a produs din cauza sabrine.ro, ne asumam responsabilitatea si vom inlocui produsul

- in cazul diferentei de culoare a pielii folosite, daca greseala s-a produs din cauza sabrine.ro, ne asuman responsabilitatea si vom inlocui produsul (de examplu: daca ati vrut rosu si noi am folosit alb).

Nu sunt acceptate situatiile in care nuanta pielii este un factor subiectiv.

In cazul in care va regasiti intr-una din situatiile exceptionale de mai sus, va rugam sa notificati echipa sabrine.ro, folosind urmatoarea adresa de e-mail: comenzi@sabrine.ro

Acest formular trebuie sa fie completat în întregime, si va vom raspunde prin e-mail în termen de 3 zile lucratoare, cu instructiuni de returnare.

Produsele trebuie sa fie returnate în ambalajul original sau echivalent. Noi nu vom credita produsele care sunt deteriorate din cauza ambalajelor insuficiente. Vă rugăm sa folosiţi o cutie de protectie pentru a preveni deteriorarea în timpul tranzitului. Produsele utilizate nu sunt returnabile.

Informaţii despre comandă
Informaţii despre produs și motivul de returnare
This is the sticky Notification module. You can use it for any message such as cookie notices, special promotions, or any other important text.